Hvad er Ice Screen Printing?

Vi er et lille serigrafisk trykkeri placeret i Brøndby, København. Vi er specialiserede i håndtrykte kunsttryk. Vi arbejder tæt sammen med hver enkelt kunstner for at vælge det rigtige format, det rigtige papir og ikke mindst de rigtige farver. Det vi gør med serigrafitryk er at trykke med farver som ikke kan gengives i andet storformatsprint. Det er for eksempel neonfarver, guld og sølv, UV-farver og lak. På den måde får kunstneren et helt unikt kunstprint – hver gang.

 

Vores grafiske afdeling hjælper desuden alle vores kunder med filopsætning og rådgivning så deres fil er klar til at blive trykt. Derudover laver vi også designs i alle mulige afskygninger. Her er det alt fra det håndtegnede til det minimalistiske. Fra store illustrationer til flotte logoer. Og har vi ikke lige det vores kunder søger – så ved vi hvem der har.

Ramme til håndtrykt serigrafi

Hvad gør os unikke?

Vi laver derudover Liveprinting hvor vi kommer ud til jeres virksomhed med vores lille trykopsætning og trykker live til jeres event, firmafest eller kampagne.

 

Derudover laver vi content-pakker. Det er tilkøb for dem der gerne vil have lidt indhold til deres sociale medier. Så filmer vi vores proces og får taget nogen flotte billeder der beskriver hvad vi laver og ikke mindst hvordan vi laver det. En standard pakke indeholder en færdigklippet og efter-redigeret film a 0:58 sekunder samt 10 flotte retoucherede fotos som I kan bruge frit som i vil på jeres Sociale platforme.

Vores Team

Vi er måske et lille team, men vi er effektive!

Vores Skills

Vi har en bred vifte af færdigheder. Vi laver ikke kun gode produkter, vi er også gode til at vejlede vores kunder til den bedste løsning og hjælpe med designproblemer.

KREATIVE

Vi er konstant på udkig efter nye måder at gøre ting på. Vi elsker at prøve nye ideer af, så vi kan tilbyde sjove kreative løsninger.

PRODUKTIVE

Vi elsker at lave ting – og meget af det! Vi er låst fast i femte gear og har ikke tænkt os at sænke farten.

SERVICEMINDED

Vi elsker vores kunder, og vi gør vores bedste for at gøre dem glade!
Vi guider dem igennem hele processen og vi er ikke tilfredse før de er!

T-SHIRTS

Det er vores levebrød. Vi designer dem, går med dem, spiser dem… Vi kan VIRKELIG godt lide t-shirts.